xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

14 de mayo de 2012

Gel Sec

Gel carbònic

Què és el gel sec?

El gel sec és la denominació comercial del diòxid de carboni en estat sòlid. La seva producció segueix el procès següent:
1.° - Recuperació i purificació del CO2 gas generat en processos químics i en combustions.
2.° - Liquació d'aquest gas sota pressió.
3.° - Producció de neu carbònica blanca, molt freda, per expansió del CO2.
4.° - Premsat d'aquesta neu en blocs o en pellets de CO2: Gel sec.

El gel sec refrigera per evaporació, sense deixar residus ni humitat: passa directament de l'estat
sòlid al gasós.
La capacitat frigorífica del gel sec és de 137 kcal/kg i la seva temperatura és de -78,6 °C.

Principals avantatges

El gel sec és el fred "a l'instant".

Es assèptic, inodor i sense sabor.

És d'absoluta fiabilitat i facilitat de ús.

Actúa bacterioestàticament i desplaça l'oxígen.

És rendible, ja que no necessita inversions ni manteniment.

Té una alta capacitat frigorífica.

No produeix residus ni humitat.

De fàcil disponibilitat gràcies a la logística de subministrament.

L'ús del gel sec

Per al transport de productes frescos des del fabricant fins al majorista, solen utilitzar-se camions frigorífics, provistos d'instal·lacions de refrigeració convencionals. No obstant, si en el transport cal subministrar diversos magatzems, pot ser de gran interès disposar d'un altre agent refrigerant: el gel sec.


Els productes frescos i congelats poden viatjar en el mateix camió, en contenidors isotèrmics. En aquests contenidors s'introdueix la quantitat de gel sec necessària per a garantir el manteniment de temperatures de cada producte en funció de la durada del transport. La logística de subministrament dels punts de venda es veu millorada de forma considerable, ja que això permet les parades del camió que siguin necessàries sense alteració de la cadena del fred, tot garantint una qualitat òptima del producte.

L'efectivitat

El granulat de gel sec (o pellet) s'emmagatzema en contenidors isotèrmics, es transporta al lloc on es portaran a terme els treballs de neteja i allí s'omple el dipòsit de l'equip de neteja a raig. En aquesta instal·lació, el cabal de pellets es dosifica amb un flux d'aire a pressió, i a través d'una boca d'alt rendiment, es projecten els pellets a alta velocitat sobre la superfície a netejar.

Efectes secund. neteja tradicional

La brutícia en instal·lacions, màquines, eines o peces té les seves conseqüències:

Pérdues de qualitat (i amb això rebuig i retoc posterior).

Cicles de producció més llargs.

Problemes de seguretat.

Obstaculitza tractaments de superfícies posteriors.

Òptica antiestètica.


A més d'aquestes impureses, cal eliminar, per diferents motius, cobertures o capes aplicades per a facilitar les operacions.


Empresa: Neteges i Abrillantats Oriol, S.L.
Más información: Neteges Oriol
< Volver

Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS


Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.