xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Saint Georges School

Saint Georges School

Saint George’s School és un centre educatiu privat fundat el 1988 i ubicat a Fornells de la Selva (Girona). El nostre objectiu principal és formar persones trilingües, amb una sòlida formació acadèmica i amb una base de valors que els comprometin a seguir millorant la nostra societat exigint compromís, treball i implicació en el procés d’aprenentatge.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria, Colegios Internacionales.

Datos contacto de Saint Georges School

DirecciónC/ Josep Pla 2-4, Urbanització Fornells Park - Fornells de la Selva (Girona) - 17458- España
Teléfono 972 47 60 65 Fax 972 47 66 69
E-Mail Sitio web www.saintgeorgeschool.es

Descripción de Saint Georges School

Un model d’immersió lingüística en anglès des de fa 25 anys

Saint George’s School es troba en un entorn natural i consta de 4 edificis,  que estan dotats d’espais lúdics, esportius, amb piscines climatitzades, laboratoris, aules d’art i tecnologia, aula de música i vàries aules d’informàtica. Totes les aules estan equipades digitalment i hi ha diverses zones de treball que afavoreixen una metodologia pràctica en l’aprenentatge i un ensenyament amb grups reduïts. L’escola disposa d’una xarxa d’autobusos que arriben a totes les comarques gironines i un servei propi de cuina aconsellada per dietistes i nutricionistes.

Treballem les següents etapes educatives: Nursery i Infants, Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat. Cada curs disposa de dues línies amb el seu corresponent tutor i coordinador de cicle. L’escola disposa també d’un equip permanent de psicologia-orientació i logopèdia que interactuen amb el professorat i el seguiment personal dels alumnes. Saint George’s School promou la connexió família- escola com a instrument fonamental en el procés d’ensenyament- aprenentatge.

La majoria del professorat és natiu, cosa que afavoreix que els alumnes visquin una natural immersió lingüística en anglès des de Nursery. Al final de l’etapa d’Educació Primària els alumnes s’inicien en la llengua francesa. Així presentem els nostres alumnes als exàmens de Cambridge, als de l’Alliance Francaise i l’Escola Oficial d’Idiomes. Tot i el nombre de llengües treballades, els nostres alumnes surten del Saint George’s School amb unes notes de selectivitat en Llengües, tant catalana com castellana, superiors a la mitjana de Catalunya.

Considerem que una sòlida formació és el pilar fonamental per a què els nostres alumnes surtin ben preparats per a la universitat. Ajudem a cada un dels alumnes a assolir el seu màxim potencial mitjançant el foment i el desenvolupament dels seus talents particulars, estimulant la curiositat intel·lectual i la inquietud artística. Es treballa l’educació de forma activa i participativa  on l’alumne és el protagonista d’aquest procés. Agrupem els alumnes en grups flexibles en les àrees procedimentals per afavorir un millor rendiment de cadascú. Així, plantegem una atenció educativa personalitzada amb programes d’enriquiment i atenció individualitzada.

Pensem que no només formem estudiants sinó també persones del segle XXI. Persones emprenedores i creatives, que aprenguin a prendre decisions personals responsables, que contribueixin al seu propi desenvolupament  i que visquin un estil de vida sa i compromès amb l’entorn i la societat. És, per això, que fomentem els valors en totes les diferents etapes educatives. Així, l’esforç i la responsabilitat, el respecte, la cooperació i la solidaritat esdevenen claus per al creixement dels nostres alumnes.

Publicaciones prensa Saint Georges School

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.