xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Montcau-La Mola i Els Pinetons

Montcau-La Mola i Els Pinetons

Un model pedagògic amb un objectiu: formar persones amb valors i preparades acadèmicament. Plurilingüisme i intercanvis amb escoles de GB i d'EUA. Tots els alumnes surten amb domini de català, castellà i anglès, preparats per cursar amb èxit els seus estudis universitaris. Amb la tecnologia al servei de l’educació i l’aprenentatge (pissarres digitals connectades a Internet)”

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Montcau-La Mola i Els Pinetons

DirecciónPasseig del Pla, s/n - Matadepera (Barcelona) - 08230- España
Teléfono 937 870 825
Sitio web www.montcau.net

Descripción de Montcau-La Mola i Els Pinetons

 

L’escola Montcau-La Mola està situada en el poble de Matadepera, als peus de la muntanya de Sant Llorenç del Munt, i acull el segon cicle d’Educació infantil (P3, P4 i P5), primària, secundaria obligatòria i els batxillerats en les modalitats de Ciències i tecnologia i Humanitats i Ciències socials. Des dels seus inicis impulsa la convivència entre col·lectius de procedencia geogràfica i social molt diversa, acollint alumnes de diferents localitats de les comarques del Vallès, com ara Sabadell, Terrassa, Castellar, etc. És per això que disposa d’una àmplia oferta de serveis: transport per a totes les edats, menjador amb cuina pròpia a l’escola, activitats extraescolars, campus... El principal objectiu d’aquest centre és la formació integral dels seus alumnes, basada en el respecte a les persones i a l’entorn. Per tant, l’escola vol potenciar i mantenir una actitud de respecte mutu i de pulcritud en el tracte, que facin possible el clima d’equilibri i de serenitat que volen promoure. Montcau-La Mola també vol aconseguir una acció educativa coherent a partir de la relació i cooperació amb els pares.

MODEL EDUCATIU

A Montcau-La Mola, desenvolupen un model pedagògic que fomenta tots els àmbits de l’educació i de la formació dels nens i nenes des del començament de la seva vida escolar fins a la preparació per a l’etapa universitària. Els seus responsables creuen que la formació bàsica dels alumnes d’avui ha de comptar amb un currículum en el qual hi dominin els aprenentatges instrumentals, les diferents formes d’expressió, el coneixement i l’arrelament a l’entorn, i el coneixement d’altres cultures i idiomes, elements que els facilitaran la inserció en l’Europa on s’hauran de desenvolupar en un temps no massa llunyà. Un dels seus trets més distintius és la potenciació del plurilingüisme a través de l’aprenentatge de llengües com el català –que és l’idioma vehicular del centre-, el castellà, l’anglès, l’alemany i el francès, reforçat mitjançant intercanvis amb escoles del Regne Unit i dels Estats Units i amb contactes amb escoles d’Alemanya i França. L’objectiu final és que els seus alumnes acabin el batxillerat amb un domini total del català, el castellà i l’anglès, i que a més coneguin el francès i l’alemany.

ESPORT I TECNOLOGIA

El perfil del professorat de l’escola Montcau-La Mola es correspon amb professionals de l’ensenyament amb una experiència de molts anys al centre, la qual cosa permet consolidar i garantir el seu model educatiu pioner. A més, els professors d’idiomes són nadius dels països originaris de cada llengua. Pel que fa a activitats extraescolars cal destacar la potenciació de l’educació física, com a punt d’equilibri entre la ment i el cos, amb la pràctica d’esports tant variats com la natació, l’atletisme, el golf, el bàdminton, el bàsquet, el futbol, l’hoquei, el tennis, el tennis taula, etc. Un altre punt molt important a Montcau-La Mola és el seu gran nivel tecnològic, compten amb 46 aules equipades amb ordinador i pissarra digital connectada tant a la xarxa interna com a internet.

 

Publicaciones prensa Montcau-La Mola i Els Pinetons

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.