xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Llar d'infants Els Pinetons

Llar d'infants Els Pinetons

La inauguració de la Llar d’infants Els Pinetons va tenir lloc al curs 1999-2000, amb l’objectiu de completar les etapes educatives de l’Escola Montcau-La Mola, que començaven a P3. D’aquesta manera, el Grup Montcau podia cobrir la totalitat d’edats des de 0 fins a 18 anys, amb el valor afegit que suposa que la llar d’infants estigui integrada dins mateix de l’escola.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil.

Datos contacto de Llar d'infants Els Pinetons

DirecciónPasseig del Pla, s/n - Matadepera (Barcelona) - 08230- España
Teléfono 937 870 825
Sitio web www.montcau.net

Descripción de Llar d'infants Els Pinetons

Quins mètodes pedagògics van aplicar a Els Pinetons?

Els Pinetons és una llar d’infants de titularitat privada subvencionada. De bon començament vam triar l’aplicació dels programes d’estimulació primerenca de Glenn Doman, després d’una etapa d’investigació a la recerca de la millor política educativa possible. D’aquesta forma, els educadors ens van formar en aquests programes innovadors i els hem aplicat amb uns resultats molt satisfactoris.

Sobre quins eixos s’assenten aquests programes d’estimulació primerenca?

Els nostres tres puntals fonamentals són l’estimulació, els hàbits, i la higiene i la salut. A més, una de les coses que teníem molt clares des dels inicis era la importancia de l’aprenentatge dels idiomes des de petits. És per això que vam engegar un projecte plurilingüe amb el català com a idioma vehicular i el castellà i l’anglès com a llengües amb molta projecció. Així doncs, des de P1 els nens reben mitja hora diària d’anglès amb un professor especialitzat, amb el suport del mètode Ready for a Story de Josep Ma. Artigal i de l’ús dels materials de Baby Einstein i Sosmart, dels quals som escola pilot. També donem molta importància a l’aprenentatge de la música, amb Mestres especialistes des de P2.

Com aconsegueixen que els nens i nenes assoleixin el diferents estadis del seu desenvolupament?

En primer lloc, vetllem per a proporcionar un ambient afectiu adequat i estimulem totes i cadascuna de les capacitats mentals i físiques en tots els àmbits. D’altra banda, com he dit abans, despleguem harmònicament les capacitats i aptituds dels nens i nenes a través dels programs d’estimulació primerenca i l’aprenentatge de la llengua anglesa. Finalment, tenim molta cura pel que fa a la higiene i la vigilancia de la salut, procurant una correcta adquisició dels hàbits.

Quins són els seus principals valors afegits?

El fet que la llar d’infants estigui ubicada dins la mateixa escola ens permet gaudir de tots els recursos pel que es refereix a instal·lacions i possibilita la interacció entre alumnes de totes les edats, enriquint l’educació en valors dels més grans envers els més petits. A més, els nens i nenes d’Els Pinetons poden continuar a l’escola Montcau-La Mola la mateixa línea educativa i pedagògica iniciada a la llar d’infants. També és important recordar que oferim un contacte molt freqüent entre els pares i les educadores, amb una intranet a la seva disposició que conté molta informació, informes, fotos, enllaços, articles d’interès, etc.

 

Publicaciones prensa Llar d'infants Els Pinetons

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.