xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

ILERNA - ESCOLA LES HEURES, S.L.

ILERNA - ESCOLA LES HEURES, S.L.

ILERNA, el primer centre integral de FP online que posa a l’abast de tothom l’accès a la nova formació professional. ILERNA online és fruit de la suma d’esforços i experiències de l’escola Les Heures i l’Acadèmia Tècnica, dos centres de FP de Lleida dedicats a fer formació professional per a empreses, treballadors i alumnes particulars des de fa més de 50 anys.

Sector/es: Formación - Educación, Formación profesional, Formación Online.

Datos contacto de ILERNA - ESCOLA LES HEURES, S.L.

DirecciónPassatge Pompeu, 8 - Lleida (Lleida) - 25006- España
Teléfono 973 72 78 78 Teléfono 2 973 23 59 86
E-Mail Sitio web www.ilerna.com

Descripción de ILERNA - ESCOLA LES HEURES, S.L.

La formació professional online de la mà d’Ilerna, Centre Integral de Formació Professional

ILERNA és un centre autoritzat i concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per tant totes les seves titulacions són oficials i els alumnes no han de realitzar les proves lliures de cada comunitat autònoma.

 “Ens trobàvem moltes empreses, alumnes  i antics alumnes que volien fer formació professional però amb titulació i reconeixements oficials,  i en la majoria dels casos els hi era molt difícil compaginar els seus horaris amb els del centre. Per això,  vam decidir de llençar en modalitat online el que ja portem més de 50 anys fent de forma presencial, formar persones.” Jordi Gine. Director Adjunt.

La FP online transforma el model actual de Formació Professional, ja que ara són els alumnes els que decideixen  on, quan i de què es volen formar. ILERNA online porta l’aula a casa i cada alumne té flexibiliitat per marcar el seu propi ritme d’aprenentatge.

L’oferta formativa d’ILERNA online comprèn diverses famílies de Formació Professional: Sanitat, Informàtica i Administració i Gestió. 

Presencialment ILERNA també disposa d’una àmplia oferta formativa que pot ser consultada a www.ilerna.com

L’experiènca d’ILERNA en Formació Professional i l’ambició de millora continuada han fet detectar la necessitat que hi ha al mercat d’adaptar els perfils competencials dels alumnes als perfils que les empreses necessiten. Per això ILERNA, té un objectiu clar: La millora professional dels seus alumnes i la inserció al mercat laboral.

En aquest sentit ILERNA treballa en diverses iniciatives per a adaptar els perfils competencials dels seus alumnes als requerits per les empreses de l’entorn. Per això, s’ha constituït ILERNA Club, un club empresarial format per les empreses i entitats més representatives del territori, amb l’objectiu de detectar les seves necessitats i així poder adaptar la formació dels alumnes d’ILERNA a les mateixes.  

Publicaciones prensa ILERNA - ESCOLA LES HEURES, S.L.

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.