xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Grup Calsina y Carre

Grup Calsina y Carre

Empresa con más de 35 de años de experiencia en el mundo del transporte terrestre y la logística. Con una fuerte presencia internacional: Europa y Norte de África.
Basando la gestión operativa de las diferentes áreas de negocio en sistemas IT punteros.

Sector/es: Transporte , Operadores logísticos, Operadores logística transporte.

Datos contacto de Grup Calsina y Carre

DirecciónCamí del Roure, 5 - Pont de Molins (Girona) - 17706- España
Teléfono +34 972 529 211 Fax +34 972 52 90 90
E-Mail Sitio web www.calsina-carre.com

Descripción de Grup Calsina y Carre

 

Una organització basada en els valors

Amb xarxa a Europa i Nord d’Àfrica, Transportes Calsina y Carré és una empresa familiar catalana amb 40 anys d’experiència en transport de mercaderies, així com en els diferents processos relacionats amb els serveis logístics.

Perfilada des dels anys 90 com una companyia de transport i logística en el seu sentit més ampli, l’empresa ha iniciat ja la seva expansió amb l’objectiu d’esdevenir una petita multinacional que treballa i creix fortament sustentada en els seus valors.

Des de la seva constitució el 1971 a Figueres (Alt Empordà - Catalunya), Transportes Calsina y Carré ha evolucionat i s’ha fet forta sobre la base de la feina ben feta. La filosofia i l’esperit dels serveis que ofereix aquesta companyia queda englobat en el seu concepte “The logical way”, la via lògica a seguir per a assegurar-ne l’eficiència en els processos logístics a la seva cadena de valor.

- “Som un grup familiar: estem a prop seu”

- “Som un grup internacional: estem a prop dels seus clients/proveïdors”

- “Som un gran equip humà: estem a prop dels seus pensaments i necessitats”.

Aquests leitmotiv són la carta de presentació d’una companyia que concedeix gran importància a les persones. Per aquest motiu, els seus responsables promouen la formació interna del seu equip professional per tal d’aconseguir els valors descrits. Internament aquesta empresa s’estructura mitjançant un Consell d’Administració, una Direcció General i diferents direccions de negoci.

Valors i tots els recursos

Transportes Calsina y Carré, com a companyia de 3PL (Third Party Logistics), ofereix una amplia gama de serveis fets a mida relacionats amb el transport, la logística i distribució, permetent les empreses externalitzar diversos elements de la cadena de subministrament. Addicionalment al servei de càrrega complerta en trànsit normal i modalitat Plus (urgències), el grupatge porta a porta (servei 3P) és el seu servei estrella, amb el que els seus clients poden beneficiar-se de flexibilitat, reduccions al temps de trànsit, a les incidències/litigis i a la manipulació de les seves mercaderies. Tanmateix ofereix el grupatge consolidat amb una extensa xarxa de plataformes (servei 4P) i el servei intermodal.

Aquesta empresa catalana vol ser “un sol interlocutor que faci més rentable la seva empresa en aquelles activitats relacionades amb el transport i la logística. El nostre objectiu és arribar a ser un gran grup sense oblidar els nostres valors, i ser una referència al mercat actual, difícil però a la vegada intrigant”.

El Grup Calsina y Carré compta actualment amb 450 treballadors i 45.000 metres quadrats de magatzems propis en 10 emplaçaments ubicats a Espanya (Pont de Molins, Valls, Roquetes i Girona), França (Paris i Marseille), Romania (Pitesti), Tunísia (Tunis), Marroc (Tànger) i Turquia (Bursa). Tanmateix, disposa d’una xarxa de plataformes per tot Europa que permeten cobrir totes les necessitats dels serveis als seus clients.

En el marc de la seva estratègia de creixement, la companyia ha iniciat noves activitats de transport i logística al Nord d’Àfrica i Turquia, on pot aportar valor afegit als clients actuals i futurs,  ajudant-los a consolidar els seus productes en aquests mercats, amb qualitat, serietat i competitivitat.  A més, a finals d’any Calsina y Carré té prevista l’obertura de noves instal·lacions al CIM Vallès (Barcelona), que suposaran un nou punt de consolidació de mercaderies amb destinació a Europa i Nord Àfrica. “Considerem basic per al futur de l’empresa mantenir aquest creixement constant i sostingut, que pugui oferir al client una garantia de continuïtat”.

Publicaciones prensa Grup Calsina y Carre

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Excelencia Empresarial
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

20 de septiembre de 2012
Excelencia Empresarial


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.