xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

GRESOL Centre d’Estudis

GRESOL Centre d’Estudis

GRESOL Centre d’Estudis és un col•legi privat, lliure, autònom i d’inspiració cristiana que va ser creat l’any 1966 a la ciutat de Terrassa. Actualment s’hi imparteixen estudis des dels 3 fins als 18 anys, amb un model educatiu que pretén oferir la millor preparació posible als seus alumnes i formar-los com a persones. El fet de ser un col•legi d’una sola línea facilita el tracte familiar amb tots els estudiants i la proximitat amb les seves famílies.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de GRESOL Centre d’Estudis

DirecciónCtra. de Sabadell a Matadepera, Km. 6 - Terrassa (Barcelona) - 08227- España
Teléfono 93 787 01 58 Fax 93 787 02 50
E-Mail Sitio web www.gresol.net

Descripción de GRESOL Centre d’Estudis

Quins estudis imparteixen?

Oferim des d’educació infantil fins a primària, secundària i batxillerats, la qual cosa vol dir que una família ens pot portar al seu fill amb 3 anys per fer amb nosaltres tota la seva vida escolar fins l’entrada a la universitat i món professional. El nostre horari és de 9 a 17 hores cada dia laborable del curs, un fet que ens permet desenvolupar multitud d’activitats complementàries, com ara música, tallers d’anglès, cant coral, ceràmica, natació, etc. A més, fora d’aquest horari també hem començat aquest any a organitzar unes extraescolars d’anglès i de robòtica.

Com es defineix el seu model educatiu?

El nostre objectiu principal és aconseguir la millor preparació possible dels nostres alumnes i ajudar-los en el seu procés de formació com a persones. Tenim molt clar que una persona val, no tan sols pel que sap, sinó també pel que és. Com que som una escola amb una sola línia i un total de 400 estudiants, podem oferir un tracte molt familiar i proper tant als alumnes com a les seves famílies, amb un bon nombre d’entrevistes tutorials al llarg del curs a més d’un seguiment individual i continuat.

Quins resultats acadèmics obtenen amb aquest model educatiu?

En iniciar l’etapa escolar, l’escola potencia l’aprenentatge de la lectura, aconseguint que el 95% dels nens i nenes de 5 anys llegeixin perfectament i facin dictats de manera habitual. Al llarg de l’etapa escolar els resultats obtinguts tant en les proves de competències bàsiques com en les proves d’accés a la Universitat són, any rere any, altament satisfactoris.

Com és el professorat que treballa al centre?

Els professors de GRESOL Centre d’Estudis conformen un equip molt consolidat, amb una llarga trajectòria a l’escola. També s’incorporen professionals joves, sempre amb un perfil respectuós amb el nostre tarannà educatiu i compromès amb el tracte personalitzat envers l’alumne.

Quins altres serveis de valor afegit podem trobar a l’escola?

Una qüestió fonamental a GRESOL és l’aprenentatge d’idiomes, amb una forta presència del català, el castellà i l’anglès des dels 3 anys. L’escola compta amb un Departament d’Orientació escolar, familiar i professional. Disposem de menjador amb cuina pròpia i oferim un servei de transport escolar que uneix les principals poblacions  del Vallès.

 

Publicaciones prensa GRESOL Centre d’Estudis

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.