xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola Santa Caterina de Siena

Escola Santa Caterina de Siena

L' Escola Santa Caterina de Siena recull la tradició educativa que les Dominiques de l‘Anunciata realitzen a Horta ininterrompudament des de 1875. Hem parlat amb Oleguer Salvadó, director pedagògic d’Educació Infantil i Primària, per conèixer quin és el seu projecte educatiu.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Escola Santa Caterina de Siena

DirecciónCalle Campoamor 49 - Barcelona (Barcelona) - 08031- España
Teléfono 93 427 54 96 Fax 93 428 12 17
Sitio web www.fedac.cat/horta

Descripción de Escola Santa Caterina de Siena

En el full informatiu de l'escola hi diu: “ajudant a ser, qualitat pedagógica des de 1875”.

Efectivament. Les arrels catalanes i l’esperit de millora posats al servei de la formació dels infants i joves d’aquesta zona de Barcelona són dos eixos molt apreciats per les famílies que des de llavors ens han confiat l’educació dels seus fills. És gent que valora el caràcter pioner de l'escola, la tradició educativa basada en una pedagogia dinámica i l’alt nivell d’anglès.

Quins cursos s'imparteixen a FEDACHorta?

Fem Educació Infantil de 3 a 6 anys (sota el lema “ajudant a créixer”), Primària (“ajudant a madurar”) i Educació Secundària Obligatòria (“ajudant a ser”). És en aquesta darrera etapa on s’aprofundeix la formació bàsica en els àmbits conceptual, procedimental i actitudinal i on estem incorporant l’alemany com a quarta llengua. En darrer terme, la formació postobligatòria que s’obté amb el Batxillerat (“ajudant a decidir”) faculta els nostres estudiants a superar les proves d’accés a la universitat amb una sòlida formació.

I si parlem de valors...

Coresponsabilitat, senzillesa, confiança, respecte, generositat, , ... la nostra proposta parteix de la formació cristiana on l’alumne és el centre gràcies a l’equip humà de l’escola que treballa per oferir el millor servei educatiu.

Pel que fa al nivell acadèmic, quins arguments presenta l'escola?

Garantir el cent per cent d’èxit és molt agosarat perquè el principal responsable de l’èxit és el propi alumne. Tanmateix, al nostre centre gairebé no hi ha fracàs escolar i l’alumnat obté el graduat en educació obligatòria (GESO) en acabar l’educació bàsica. D’altra banda, pel que fa a les proves oficials de Cambridge, els alumnes que obtenen el First Certificate in English a través de l’escola cada cop són més joves (sobre els catorze i quinze anys).

Quin paper hi juguen les activitats complementàries i les extraescolars?

Les escoles de la FEDAC partim de la base que l’educació dels nostres alumnes va molt més enllà de la formació de les capacitats cognitives. Per això, a més, fomentem el desenvolupament de les dimensions relacional, emocional, física, afectiva i transcendent dels infants i dels joves. I ho fem mitjançant activitats a l’aire lliure, celebracions, projectes d’aprenentatge i servei, educació mediambiental, grups de reflexió, accions solidàries amb el tercer i el quart món, voluntariat, teatre, literatura i esports... Totes elles integrades dins el curs escolar d’acord amb la maduresa dels alumnes de cada nivell. Més enllà de l’aula, les activitats extraescolars es plantegen en tres àrees: perfeccionament de l’anglès, activitats lúdiques i artístiques, i activitats esportives (futbol, bàsquet, judo, tennis, rítmica, patinatge...).

Tots els centres:

ESCOLA STA. CATERINA DE SIENA
C. Campoamor 49 Barcelona
93 427 54 96
www.fedac.cat/horta

ESCOLA SANTA ROSA DE LIMA
Bruc, 45-47 – 08240 Manresa (Barcelona)
Tel 93 872 84 00
www.fedac.cat/manresa

 

Publicaciones prensa Escola Santa Caterina de Siena

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.