xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola Infant Jesús

Escola Infant Jesús

L’Infant Jesús és un centre educatiu situat al barri de Sant Gervasi de Barcelona on s'hi imparteixen els ensenyaments d'Educació infantil amb Llar d’infants i Parvulari, Educació Primària, Educació secundària obligatòria (ESO) i Batxillerat. Parlem amb la seva directora, Mireia Galobart.

Sector/es: Educación secundaria, Educación primaria, Educación infantil, Bachillerato, Formación - Educación.

Datos contacto de Escola Infant Jesús

DirecciónCarrer de l'Avenir, 19 - Barcelona (Barcelona) - 08006- España
Teléfono 933 62 20 58
E-Mail Sitio web www.infantjesus.cat

Descripción de Escola Infant Jesús

“Potenciem els talents dels alumnes per fer-los competents al llarg de la vida”

Quins són els orígens del centre Infant Jesús?

El nostre és un centre privat concertat religiós amb 150 anys d’història a la ciutat de Barcelona i que recull l'experiència de les Religioses Infant Jesús (conegudes també com a Dames Negres), que van fundar la seva primera escola ara fa 350 anys. Estem situats a l'illa formada pels carrers Aribau, Travessera de Gràcia, Alfons XII i Avenir.

Quins aspectes defineixen el model educatiu del centre?

Hi ha diversos trets que defineixen l'essència de l'escola. El primer és una proposta educativa cristiana que potencia els talents dels alumnes per fer-los competents per continuar creixent i aprenent al llarg de la vida, i també per actuar creativament i compromesa amb l’entorn. El nostre centre té un projecte lingüístic que inclou l’aprenentatge de dues llengües estrangeres (l'anglès i el francès) que s'utilitzen per a l’aprenentatge de matèries no lingüístiques i que impartim amb auxiliars de conversa i fomentem amb intercanvis i participant al programa Comènius. També hi són molt presents en el procés d'aprenentatge les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Tot això està emparat en un sistema de qualitat certificat segons la norma ISO 9001.

I si parlem a nivell de formació personal?

Tenim en marxa i funcionant molt bé els plans d’acció tutorial integral i de relació família-escola, un aspecte bàsic en aquest sentit. També fem formació en compromís social i voluntariat i disposem d'un Equip de Pastoral que atén l’educació en la fe.

Quines dades posen de relleu el seu nivell acadèmic?

Els nostres alumnes tenen uns excel·lents resultats (per sobre de la mitjana dels centres de la nostra tipologia) tant en les proves externes de 6è de Primària i de 4t d’ESO, com a la Prova d’accés a la universitat.

Quines activitats complementàries es duen a terme per a aconseguir una formació integral de l'alumne?

Hi ha dos tipus d'activitats, les que es fan al migdia i les extraescolars. Entre les primeres hi figuren la coral, el gospel, el teatre i la dansa, la biblioteca, la ludoteca i els grups de reflexió cristiana. Pel que fa a les activitats extraescolars, tenim escola de música, escola esportiva i fem anglès, en aquest cas amb l'Institut Britànic.

Quina és la infraestructura del centre?

El centre Infant Jesús disposa d'instal·lacions  i recursos adients per a un bon desplegament del currículum a les diferents etapes. Parlo d'espais adaptats par a un ús intensiu de les TIC (wifi, pissarres digitals, plataforma educativa, materials digitals...), d'amplis espais d’esbarjo i joc, de nombrosos espais esportius -incloent-hi una pista poliesportiva coberta-, del casal d'estiu i d'un servei de permanències que funciona matí i tarda. Aprofitem per convidar a totes les famílies que ho desitgin a visitar l'escola el proper dia 16 de febrer (d'11 a 13 hores), que és quan farem la nostra jornada de portes obertes.

Publicaciones prensa Escola Infant Jesús

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.