xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola Daina Isard

Escola Daina Isard

L’Escola Daina Isard és una cooperativa de pares que va ser fundada l’any 1969. Membre de l’Agrupació Escolar Catalana. Actualment s’hi imparteixen estudis des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Aquest centre és concertat, familiar, comarcal i multilingüe, amb una ubicació privilegiada i els seus principals eixos estratègics són la formació en les seves dues vessants: la humana i l’acadèmica i la permanent innovació pedagògica. En aquest sentit, l’Escola aposta per les noves tecnologies i l

Datos contacto de Escola Daina Isard

DirecciónCalle Cerdanya, 15 - Olesa de Montserrat (Barcelona) - 08640- España
Teléfono 93 778 09 94 Fax 93 778 42 22
Sitio web http://www.daina-isard.cat/

Descripción de Escola Daina Isard

Com és el projecte educatiu i pedagògic de l’Escola Daina Isard?

El més important a la nostra escola és la persona, i per això el nostre objectiu és que cada alumne i cada professional (professors, personal de cuina i neteja, de secretaria...) aconsegueixi l’excel·lència a tots els nivells, per tal de formar part d’una societat i millorar-la. En aquest sentit, la nostra oferta educativa és de formació integral, des de la implicació socials dels alumnes, passant per la sensibilització musical i plàstica, les arts escèniques, la ciència, la tecnologia o les humanitats i l’ensenyament d’idiomes (amb el català, el castellà i l’anglès des de 3 anys com a llengües habituals més una quarta que seria el francès). Les nostres aules estan equipades amb pissarres digitals i tenim més de 400 ordinadors al servei dels 810 alumnes matriculats. Un equip de professionals (psicòleg, mestres d’educació especial i logopèdia) vetlla per atendre la diversitat.

 Quins ensenyaments s’imparteixen actualment?

El nostre projecte educatiu inclou la totalitat d’etapes acadèmiques de l’alumne, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat en les seves modalitats d’Humanitats-Ciències Socials, de Científico-Tecnològic i, com a novetat per al proper curs 2012-2013, d’Artístic (Arts plàstiques i Disseny). Això vol dir que podem formar nens des dels 3 anys fins a la seva entrada a la universitat o al món profesional amb 18 anys.

Com és el perfil dels professors?

L’Escola compta amb un equip de professors consolidat, amb un cert equilibri entre experiència i joventut, entre fidelitat a un model d’ensenyament i capacitat d’innovar. Aquest equip fomenta una relació basada en el diàleg, la confiança i el treball en equip tant amb les famílies com amb els alumnes.

Quins són els seus principals serveis?

El mateix esperit cooperatiu fa que l’Escola ofereixi tot un ventall de serveis: transport local i comarcal, cuina pròpia, escola de pares, servei de permanència a les 8 del matí i a les 5 de la tarda. A partir d’aquesta hora la jornada continua, ja que l’Escola ofereix activitats extraescolars que van, ara per ara, des dels idiomes als esports. També hi ha un grup de teatre. I un equip d’alumnes i exalumnes que organitza cada estiu unes colònies.

Publicaciones prensa Escola Daina Isard

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.