xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola Betlem

Escola Betlem

L’escola Betlem ofereix una educació integral del nen i del jove des dels 4 mesos fins l’entrada de l’alumnat a la universitat. És un centre laic, privat i concertat des de P3 fins a ESO. L’escola és d’una sola línia i això li proporciona un aire molt familiar. Els seus principals trets diferencials són el foment dels valors humans, l’aprenentatge d’altres llengües i l’atenció individualitzada de cada alumne basat en un seguiment molt personalitzat.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Escola Betlem

DirecciónPremià de Dalt (Barcelona) - España
Teléfono 93 752 42 86 Teléfono 2 93 752 00 07 Fax 93 752 57 77
E-Mail Sitio web www.escolesbetlem.com

Descripción de Escola Betlem

El principal objectiu de l’escola Betlem és aconseguir que els alumnes tinguin l’oportunitat de realitzar-se i progressar com a persones, com a membres de la societat. L’escola pretén educar persones, que siguin autònomes, competents i amb gran il·lusions perquè puguin assolir els objectius que ells mateixos es vagin proposant.

METODOLOGIA

La seva metodologia es basa en una línea pedagògica coherent i coordinada des dels primers nivells d’Educació Maternal i Infantil fins al Batxillerat, garantint una transició adequada dels seus alumnes entre etapes, i facilitant la continuïtat del seu procés educatiu. Tot això és possible gràcies a l’equip de professionals de gran qualitat humana, i a la retroalimentació crítica de 45 anys d’experiència en l’educació. L’escola ofereix una metodologia propia que ha anat evolucionant al llarg de tota la seva experiència educativa. Destaquem el mètode P.M.P. per a l’aprenentatge de les llengües, un mètode propi desenvolupat per la fundadora de l’escola ja fa més de 30 anys. L’escola també dóna molta importància a programes d’estimulació primerenca, al treball per projectes, a l’aprenentatge significatiu, al treball en equip, i a l’ús de les TIC a l’aula. L’escola treballa amb grups partits i flexibles determinades àrees, entre les quals destaca la dedicació a la de llengua anglesa. Es treballa amb una Intranet que proporciona als alumnes un instrument més d’aprenentatge, on es familiaritzen des de petits amb les noves tecnologies. S’ha implantat el projecte 1x1 a la ESO des del curs 2010-2011. Per complementar tot el currículum, l’escola també propicia encontres amb l’art i la cultura al llarg de tot el curs, sortides a la natura i la pràctica dels esports.

 

Publicaciones prensa Escola Betlem

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.