xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola Augusta

Escola Augusta

Una única línia des de P3 fins a Batxillerat, com a garantia de continuïtat educativa i d’atenció personalitzada per a l’alumne, i una tradició de més de 60 anys en l’àmbit de l’ensenyament constitueixen els principals valors diferencials de l’Escola Augusta, un centre laic, privat i concertat que fomenta l’expressió oral i escrita, el treball en equip i l’aprenentatge de llengües estrangeres.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria.

Datos contacto de Escola Augusta

DirecciónRector Ubach, 60 - Barcelona (Barcelona) - 08034- España
Teléfono 93 209 27 35 Fax 93 200 08 77
E-Mail Sitio web www.escola-augusta.com

Descripción de Escola Augusta

Quins avantatges comporta el fet de tenir una única línia des de P3 fins a Batxillerat a l’escola?

El fet de tenir una única línia a l’escola comporta la continuïtat educativa de l’alumne al llarg de tot el seu procés formatiu, des de P3 fins a Batxillerat, i una atenció més personalitzada per part del professionals docents, la qual cosa vol dir que els professors coneixen perfectament tota la trajectòria del nen i, per tant, resulta molt més fàcil reconduir les possibles dificultats puntuals que puguin aparèixer.

Quins són els principals eixos transversals de l’Escola Augusta?

Els nostres principals eixos transversals són la implicació de tota l’escola en temes de sostenibilitat, la importància de las llengües estrangeres –sobretot anglès i francès, amb 3 i 4 hores setmanals des de P3-, una educación per projectes molt vivencial a Infantil, un hort escolar a Primària per portar a la pràctica la nostra conscienciació ecològica, la combinació de l’ensenyament tradicional i les noves tecnologies sempre que aportin una millora significativa, i el foment de l’expressió oral i escrita.

El nostre professorat es distingeix per la seva gran implicació amb el dia a dia del centre, amb uns tutors que tenen un contacte molt proper i freqüent amb els alumnes i amb les seves famílies, amb una metodología que intenta individualitzar molt l’ensenyament per aconseguir que cada alumne arribi al màxim de les seves capacitats.

Quines activitats extraescolars porten a terme?

Les nostres activitats extraescolars es poden dividir en esportives, com ara futbol, bàsquet, patinatge o judo, amb l’objectiu prioritari de transmetre no tant la competitivitat, sinó la importància del treball en equip per tal d’arribar a assolir un objectiu comú; i en complementàries al sistema pedagògic escolar, com poden ser els tallers d’anglès, els escacs, les classes de guitarra, etc.

Cap a on van els seus projectes de futur més destacats?

Els projectes de futur més destacats de l’Escola Augusta estan orientats cap al foment de l’aprenentatge de les llengües estrangeres i cap a la potenciació de l’expressió oral i escrita. Pensem que aquests elements seran fonamentals per a la societat del futur i uns valors cada cop més demandats per part de qualsevol empresa.

 

Publicaciones prensa Escola Augusta

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.