xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Daunis Forners i Pastissers artesans

Daunis Forners i Pastissers artesans

La història de Daunis va molt lligada a la de la família: avui són ja tres generacions, donat que l´àvia dels actuals directors, Xavier i Mercè Daunis, va ser qui va donar la idea al seu marit de ser forner. En aquests moments, els productes Daunis són molt reconeguts dins la seva xarxa de botigues i restaurants.

Sector/es: Alimentación, Turismo-Ocio, Pastelerías, panaderías y bombonerias.

Datos contacto de Daunis Forners i Pastissers artesans

DirecciónC/ Sant Antoni, 33 - Premià de Mar (Barcelona) - 08330- España
Sitio web www.daunis.cat

Descripción de Daunis Forners i Pastissers artesans

Daunis  Forners i pastissers artesans

La trajectòria tan positiva de Daunis s’ha assolit “per l’esforç i la gran capacitat de treball de la nostra família; ser forner és una feina molt sacrificada, on el més important és estimar l’ofici i sacrificar-se, sobretot en les èpoques on es treballava de nit” destaquen el germans Daunis.

Però aquest sacrifici ha donat el seus fruits: avui dia, Daunis és un gran especialista en productes artesans i acabats de fer, “pensant sempre en el gust dels nostres clients, que tenim com a part principal d’opinió per decidir què i fins i tot com hem de fer-ho. Els nostres clientes són molt fidels, uns grans gourmets, que fugen dels pans congelats o precuits i aprecien la nostra gran qualitat a preus assequibles, per a tothom” afirmen Xavier i Mercè Daunis.

Una gran xarxa i equip humà darrera

Tot i que primer Daunis només feia pa, van començar a especialitzar-se en altres branques com la pastisseria, cafeteria i ara també com a restaurants. “Amb l’inestimable ajut  del nostre Chef Josep Maria Pla, tenim funcionant dos restaurants i preparem la inauguració de tres més” ens expliquen els germans Daunis.

Però res d’això tampoc seria possible sense els recursos humans de Daunis: 130 treballadors, la majoria amb molt de temps treballant a la casa. “Ells treballen tant al nostre forn central com a la nostra xarxa de 19 botigues, que gestionem directament, sense cap franquícia. Aquestes botigues estan repartides a Premià, Vilassar de Mar, Mataró, Cabrils i Vilassar de Dalt i una nova botiga a Sant Vicenç dels Horts” comenten finalment, Xavier i Mercè Daunis.

La il·lusió del Nadal, a Daunis

Daunis, coincidint amb aquestes dates tan assenyalades, ha tret una nova línia de menjar per a emportar pel Nadal: pollastre farcit, canelons de rostit, de marisc, d’espinacs i també picantons farcits podran trobar els clients per celebrar aquestes festes.

Publicaciones prensa Daunis Forners i Pastissers artesans

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Vip Selección
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

22 de diciembre de 2012
Vip Selección


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.