xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Cuinats Jotri

Cuinats Jotri

Cuinats Jotri empresa familiar, forjada amb l'esforç i la dedicació dels seus fundadors, en Josep Soler i la seva dona, la Trini, juntament amb els seus cosins, la Montse i el Lluís, tots amb una àmplia experiència professional al sector càrnic i alimentari tradicional de més de 30 anys. Els productes de proximitat i l'elaboració artesanal avalen l'èxit de la seva àmplia gamma de plats.

Sector/es: Alimentación, Productos preparados.

Datos contacto de Cuinats Jotri

Dirección Miguel de Cervantes,38 - Salt (Girona) - 17190- España
Teléfono 972 396 561 Fax 972 396 621
E-Mail Sitio web www.cuinatsjotri.cat

Descripción de Cuinats Jotri

Cuinats Jotri una empresa familiar que creix amb la cuina tradicional de qualitat

A Cuinats Jotri "Vam començar gairebé de casualitat, fent canelons per a un altre establiment, i arran de l’èxit que van tenir i el boca-orella i atès que entre els carnissers va anar augmentat la seva demanda, es va anar ampliant la cartera de clients i també la varietat de plats a oferir”, explica en Josep Soler sobre els orígens de la seva empresa.

Avui, la segona generació ja s'ha incorporat a l'empresa familiar, amb els seus fills Elisenda i Arnau, i compta actualment amb una plantilla de 30 persones.

Gran diversitat de plats

Cuinats Jotri elabora una àmplia gamma de plats frescos, amb diferents formats d’envasos adaptats a les necessitats dels clients, destinats a carnisseries, xarcuteries, restaurants i rostisseries. L’empresa subministra els seus productes  a les províncies de Girona i Barcelona amb un  servei de distribució propi, per a poder garantir un millor i més personalitzat servei al client.

La producció es realitza sota comanda per tal de garantir les dates de caducitat i la qualitat dels seus plats, que es cuinen fent la “xup-xup”, lentament i deixant passar les hores com feien les àvies.

Receptes tradicionals i modernitat, alhora

“El nostre objectiu és oferir al nostre client una varietat de productes que van des de receptes tradicionals a les últimes tendències. Posem molta cura en el procés d’elaboració, no afegint-hi cap tipus d’additiu artificial, i sempre amb molt de rigor pel que fa a la qualitat dels ingredients, utilitzant productes de proximitat i de petits productors de la zona, sempre totalment naturals” destaca en Josep.

A més, Cuinats Jotri  renova cada temporada la seva oferta gastronòmica amb noves receptes i també es treuen plats específics per a les temporades d’estiu i d’hivern.

Presents a molts establiments

Les carnisseries i xarcuteries que venen els seus productes són botigues modernes que s’han adaptat a la demanda actual i volen oferir una gran diversitat de productes de qualitat als seus clients.

En l’àmbit de la restauració, Cuinats Jotri aporta un ventall més ampli de plats i resol les limitacions d’espai a la cuina dels seus clients. Pel que fa al consumidor final, el perfil més habitual el trobem entre aquelles persones que no volen renunciar al sabor de la cuina tradicional ni a la qualitat dels productes casolans, però tenen poc temps per dedicar-se a les tasques culinàries. “Busquen la confiança en el procés, en els ingredients i en el gust, i ho volen trobar en els seus establiments de confiança” afirma en Josep. La confiança dels professionals detallistes, com carnissers, rostissers, xarcuters i restauradors és clau, i l’empresa incorpora sovint les seves recomanacions.

"Estem creixent sobretot en el sector de la restauració i això fa que ens adaptem cada vegada més a les seves necessitats", explica Josep Soler.  Aquesta empresa gironina preveu un important creixement per aquest any 2013, que augmentarà l’espai de les seves instal·lacions i ampliarà el seu radi de distribució a les comarques tarragonines.

Productes “Estrella”

Els reis de la carta de Cuinats Jotri continuen essent els canelons, els cargols, el Brou, la fideuà, les croquetes i les lasanyes. També es fan plats més tradicionals, com vedella amb bolets, peus de porc amb salsa, el preparat de paella, carn de perol, bacallà amb samfaina, receptes que la Trini ha heretat de la mare i de l’àvia. Darrerament, Cuinats Jotri també té demanda de plats més actuals, com el Taboulé, la Mussaka o pastissos d’estiu, receptes que està aportant l’Arnau, la segona generació.

Publicaciones prensa Cuinats Jotri

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Cataluña Cinco Estrellas
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

22 de junio de 2013
Cataluña Cinco Estrellas


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.