xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau

La filosofia pedagògica de la Dra. Maria Montessori fomenta la formació integral del nen, respectant la seva autonomia, llibertat, independència i iniciativa pròpia, sense que això pugui comprometre el seu rendiment. Coherentment amb aquesta idea, el programa educatiu del Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau incorpora les darreres conclusions dels investigadors en els camps de la neurociència, psicologia i pedagogia.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau

DirecciónCamí Vell de Fornells, 33 - Girona (Girona) - 17003- España
Teléfono 972 417 676 Fax 972 417 600
E-Mail Sitio web www.montessori-palau.net

Descripción de Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau

COMPLEX CULTURAL I ESPORTIU MONTESSORI-PALAU

Un ambient preparat per optimitzar els resultats de cada alumne

Ubicada a la ciutat de Girona, aquesta escola privada no concertada imparteix escolarització a nens i joves amb edats compreses entre els primers mesos de vida fins a la seva entrada a la universitat. La política educativa que regeix en el centre es recolza en els conceptes bàsics de la pedagogia Montessori enriquida amb aportacions de les noves investigacions en neurociència, psicologia i pedagogia.

Fundat el 1967, des d’aleshores ençà el Complex Cultural Esportiu Montessori-Palau ha aconseguit situar-se i consolidar-se com un referent entre els millors centres d’ensenyament de l’estat espanyol. Amb més de 1.000 alumnes matriculats i un alt nivell d’equipaments disponibles, el centre pretén conservar la qualitat de les escoles petites tot seguint un programa educatiu mol personalitzat.

La seva ubicació privilegiada, en plena natura, les seves instal·lacions i el seu projecte pedagògic el converteixen en un centre escolar amb un “ambient preparat” per obtenir els millors resultats de cada un dels seus alumnes. La formació del professorat, el disseny dels espais i la programació i metodologia responen a les necessitats de cada una de les etapes evolutives dels alumnes.

Amb això es persegueix que els alumnes gaudeixin a l’escola, que participin de les activitats sense sentir-se obligats, que se sentin respectats i per això se’ls permet manifestar les seves tendències humanes naturals (a l’ordre, a l’exploració, a l’orientació, a l’autoperfecció, al pensament matemàtic, al treball, al moviment, a la imaginació, a la creació de símbols i a la comunicació). A partir de l’experiència es construeix una persona amb iniciativa, responsable amb ella mateixa i amb la societat, amb capacitat per aprendre i per interaccionar amb l’entorn.

A Educació Infantil i Primària l’aplicació rigorosa i actualitzada de la pedagogia Montessori facilita la consecució de les competències bàsiques de formació interdisciplinar.

A Secundària, a l’etapa de l’adolescència, es proposen responsabilitats i autonomia dins l’Escola i del marc social en el qual es relacionen. Per això el centre manté contactes amb altres escoles i entitats de tot Europa, amb una incidència cada vegada més gran cap a Finlàndia i Alemanya.

Els alumnes reben de forma escrita el guió dels treballs acadèmics que han d’elaborar i d’aquesta manera cada un d’ells pot planificar-se i organitzar-se sota la supervisió del professorat i amb una presència creixent del treball cooperatiu. Es persegueix aconseguir que els estudiants s’apropin al coneixement amb autonomia, iniciativa i creativitat.

Els integrants del CCE Montessori-Palau fan servir conceptes empresarials en el seu model de gestió, una circumstància que els porta a treballar sempre en equip, a haver aconseguit el certificat de qualitat ISO 9001-2008 i a la gestió segons el model EFQM.

Publicaciones prensa Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.