xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Col·legi Sant Josep

Col·legi Sant Josep

El Col•legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia és un centre concertat i confessional cristià amb una trajectòria centenària. Va ser fundat l’any 1905 i actualment imparteix tots els nivells educatius compresos entre els 18 mesos i els 18 anys. El seu objectiu és oferir un servei educatiu adaptat a les necessitats i a la realitat de cada alumne.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Col·legi Sant Josep

DirecciónCalle Germans Sant Gabriel, 2 - Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) - 08770- España
Teléfono 93 818 34 10 Teléfono 2 93 891 02 64 Fax 93 891 12 50
E-Mail Sitio web www.stjosep.com

Descripción de Col·legi Sant Josep

Quins nivells educatius imparteixen?

Impartim la totalitat de nivells educatius compresos entre els 18 mesos i els 18 anys. Per tant, tenim llar d’infants, educació primària, educación secundària i batxillerat, amb un total de 1.160 alumnes procedents tant de poblacions de l’Alt Penedès, com de les comarques del Garraf, Baix Penedès, Baix Llobregat, Anoia, etc.

Com és el professorat que forma part del centre?

Els 80 professors que treballen al Col·legi Sant Josep constitueixen un dels principals valors afegits de l’escola. És un orgull disposar d’un equip amb tanta cohesió i amb una trajectòria tan àmplia al nostre centre. A més, aquests professionals tenen molta cura de l’alumne des que és petit, oferint en tot momento un tracte individualitzat.

Quins són els principals paràmetres que defineixen la seva política educativa?

El nostre objectiu bàsic és educar els nostres alumnes per tal que puguin arribar a la universitat amb el millor nivell de formació possible. En aquest punt haig de dir que normalment ocupem els primers llocs del ranking de notes de selectivitat de la zona d’influència. Una altra dada significativa és que el 80-85% dels alumnes que aproven la selectivitat entra en les primeres opcions de les carreres demanades. En tot aquest procés educatiu i pedagògic intentem implicar molt a totes les famílies. Per tal de garantir el compliment d’aquesta política educativa, tot el personal del centre està treballant per obtener la certificació ISO 9001:2008.

Quina importancia tenen els idiomes i les activitats extraescolars?

L’ensenyament d’idiomes sempre ha sigut molt important al Col·legi. És per això que una de les nostres finalitats és que tots els alumnes tinguin el First Certificate quan acabin el Batxillerat. Pel que fa a les activitats extraescolars, podem parlar d’activitats culturals (anglès, teatre, informàtica, tècniques d’estudi,...) i d’activitats esportives (futbol, bàsquet i, sobretot, hoquei patins).

 

Publicaciones prensa Col·legi Sant Josep

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.