xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Col·legi Sagrada Família

Col·legi Sagrada Família

L’entitat titular del Col•legi Sagrada Família és l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. Per tant, es tracta d’un centre religiós, amb una trajectòria gairebé centenària en l’àmbit acadèmic, que ara per ara acull uns 315 alumnes. A més, és una escola concertada a tots els nivells per la Generalitat de Catalunya, des de P3 fins a l’ESO.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Col·legi Sagrada Família

DirecciónMossèn Cinto Verdaguer, 1 - Masnou (El) (Barcelona) - 08320- España
Teléfono 935 55 04 07 Fax 935 55 12 28
E-Mail Sitio web www.safamasnou.com

Descripción de Col·legi Sagrada Família

Quin és el principal objectiu de l’escola?

El nostre principal objectiu és l’educació integral de l’alumne, és a dir, assolir tant la formació acadèmica com personal de cadascun dels nens. El fet de ser una escola petita, amb una única línia, ens permet oferir un tracte molt familiar i tenir un gran coneixement de l’alumne i la seva situació concreta. És per això que un dels nostres punts forts sempre ha estat el tracte amb la gent, saber escoltar i comprendre a tothom. Tots els professors i tutors mantenen relacions molt properes i directes amb les families per tal de resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir, sense horaris d’atenció tancats i amb total predisposició.

Fan moltes activitats extraescolars?

Dintre dels horaris lectius, apostem fort per la música, pels idiomes, per les noves tecnologies –moltes de les nostres aules estan digitalitzadesi pel coneixement de l’entorn on vivim, per la qual cosa participem en moltes de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’El Masnou i per entitats locals. A més, la nostra proximitat al mar ens ha portat a incloure la vela a l’horari lectiu. Dintre de les activitats extraescolars, organitzades sempre per l’AMPA, destaca la nostra oferta de dansa, piscina, taller d’anglès, patinatge, tenis, futbol, etc.

En quins projectes estan treballant en aquests moments?

Alguns dels principals projectes en els quals estem treballant són: l’impuls de la lectura –dintre del Pla Nacional de Lectura de la Generalitat de Catalunya-, 1 x 1 (un ordinador per nen) i Connecting Classrooms, una experiència amb un total de 40 escoles de quatre països d’Europa que utilitzen l’anglès com a llengua de comunicació i comparteixen, al llarg de tres anys projectes d’inclusió.

Aquesta labor d’inclusió és un altre dels trets distintius del Col·legi Sagrada Família.

Sí, i per aquest motiu disposem de dues USEE (Unitats de Suport a l’Educació Especial) a Primària i Secundària, uns recursos donats per la Generalitat de Catalunya amb el dictamen de l’EAP. Volem ser una escola oberta a tothom, per això tothom hi és benvingut i actuem com a alternative als col·legis d’educació especial.

 

Publicaciones prensa Col·legi Sagrada Família

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.