xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Col·legi Bienaventurada Virgen María - Mary Ward

El Col•legi Bienaventurada Virgen María és un centre mixt, concertat i religiós situat al número 55-59 del carrer Copèrnic de Barcelona. Més coneguda tradicionalment com l’escola de les monges alemanyes, en aquests moments hi estudien un total de 400 alumnes, dins les etapes que van des de P1 fins a quart d’ESO.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Col·legi Bienaventurada Virgen María - Mary Ward

DirecciónCopèrnic, 55-59 - Barcelona (Barcelona) - 08006- España
Teléfono 93 201 85 55
Sitio web www.marywardbarcelona.net

Descripción de Col·legi Bienaventurada Virgen María - Mary Ward

Quan es va crear aquest centre?

L’agost de 1936 el gran musicòleg català Mossèn Higini Anglès va haver de refugiar-se a la seu d’una institució religiosa a Alemanya. A la seva tornada l’any 1939 va voler crear una escola a Barcelona amb el mateix funcionament que havia vist al país germànic. Com que abans de la guerra van sorgir a Catalunya iniciatives pedagògiques molt innovadores, orientades al desenvolupament de la creativitat dels alumnes, i Mossèn Higini Anglès havia estat vinculat a entitats com Blanquerna o Montessori, en aquell moment ja desaparegudes,  es va decidir a fer encaixar aquests moviments en el que seria el nou centre Santa Elisabet, inaugurat el mateix 1939 al carrer Laforja i dirigit per religioses alemanyes. I és per aquest motiu que sempre hem estat coneguts com el col·legi de les monges alemanyes.

Quins són els seus principals tretsdistintius?

La nostra educació sempre ha estat oberta i exigent, a més de molt humana i centrada en l’alumne en general. La nostra primera llengua estrangera des de P3 és l’alemany. L’anglès es comença a introduir al cicle superior de primària, tot i que al final de l’ESO l’alumne pot triar entre l’alemany i l’anglès com a primera llengua a l’hora de fer el batxillerat. Oferim la possibilitat de fer intercanvis amb escolars tant alemanys com d’altres cultures. També treballem per la qualitat del nostre nivell acadèmic, però sense exclusions, tenint cura de les capacitats individuals de cada nen. D’altra banda, oferim una atenció personalitzada, fomentem les relacions entre el centre i les famílies i gestionem l’excel·lència en base al sistema EFQM.

Quins valors intenten transmetre?

L’educació integral que oferim als nostres alumnes, abasta els àmbits l’intel·lectual, personal, social i religiós, Partim dels valors fonamentals de Mary Ward, com són la llibertat, la justícia i la veracitat, i els concretem en actituds com el respecte, l’ajuda als altres i el treball en equip, l’esforç per fer la feina ben feta ... Així, els alumnes es formen com persones amb capacitat per afrontar la vida de manera autèntica, il·lusionada i plena.

Quines seran les novetats més importants de cara al proper curs 2012-2013?

De cara al curs 2012-2013 obrirem una nova aula de P3, la qual cosa suposarà l’inici d’una doble línia a tota l’escola.

 

Publicaciones prensa Col·legi Bienaventurada Virgen María - Mary Ward

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.